Fri fragt ved køb over 600 Kr. Levering indenfor 1-3 hverdage.

Tilbehør til skateboard

Tilbehør til skateboard

Vi forhandler kun de bedste mærker som i dag findes på markedet. Hvis du kan bruge trucks til dit skateboard anbefaler vi Thunder, Independent eller Venture. Hvis det er hjul, som du skal bruge, findes der to helt klare valg som er Spitfire Wheels og Bones Hjul. Stort udvalg af kuglelejer, griptape, skateboard skruer, og wax finder du her.


Køb skateboard online

Køb skateboard online

Køb skateboard online, Danmarks største udvalg. Vi har solgt skateboards i snart 20 år og kan med 100% sikkerhed sige, at vi kun sælger den bedste kvalitet som findes på markedet. LabCph fører de mest kendte mærker og kommer hovedsaligt fra USA.
Du kan købe skateboard løst, men du kan også købe komplette skateboards. Hvis du hellere vil samle dit eget komplette skateboard kan du bruge vores Complete Builder som guider dig igennem alle de dele du behøver for samle dit personlige skateboard. Du kan finde trucks, hjul og tilbehør ved at klikke på disse links.

Komplet Skateboard

Komplet Skateboard

Det samlede skateboard er den ideale løsning til en nybegynder. Kvaliteten er i top og prisen er lav. Du behøver ikke selv at samle dit skateboard. Det er allerede klaret og du er klar til at skate samme dag du modtager det. Alle størrelser på vores komplette skateboards passer til en alder fra ca 7 år og op.

Skate Sko

Skate Sko

Labforum forhandler mange forskellige skate skomærker som Nike SB, Adidas Skateboarding, Supra, Lakai, Huf, Dvs, Emerica, Vans og Adidas Originals. Vi har altid de populære modeller fra Nike Janoski, Janoski Max, Adidas Busenitz, Supra Stacks på lager. Alle sko som er vist på labforum er i US størrelser. Vi sender din ordre samme dag vi modtager den og du får den leveret inden for 1- 2 dage. Husk at du har 30 dages returret.